slechts 199,- €

Wat lijkt het me heerlijk om deze zomer te vertrekken naar Tenerife en te genieten van zon, zee en strand. Helaas ben ik druk aan het zoeken naar jullie vakanties, dus gaat het mij niet lukken. Maar jij kan dit wel doen! Boek deze vakantie naar Tenerife nu voor maar €199! Inclusief hotel in het centrum van Puerto de la Cruz en retourvlucht!

Puerto Santiago, Tenerife

Vakantie Tenerife

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden. Evenals de buureilanden is het een eiland van vulkanische oorsprong. De grootste vulkaan van het eiland is El Teide, die met 3718 meter meteen de hoogste berg van Spanje is. Het eiland Tenerife wordt gekenmerkt door hoge bergformaties die grofweg van het noordoosten tot aan het zuidwesten lopen. Aan weerskanten dalen de hellingen steil af naar zee. De noordelijke en westelijke helft van Tenerife heeft begroeide en vrij vruchtbare valleien waar tevens uitgestrekte bananenplantages voorkomen. Actieve vakantiegangers zullen hier veel plezier beleven, maar van een heerlijke strandvakantie kun je hier ook uitstekend genieten. Wil je meer weten over dit veelzijdige eiland? Lees dan zeker mijn artikel over tips en bezienswaardigheden op Tenerife. Voor meer informatie over het weer op het eiland, check je de beste reistijd voor Tenerife.

vakantie Tenerife

Hotel Marte

Je overnacht in het Hotel Marte in Puerto de la Cruz. Dit charmante hotel ligt in het centrum van het historische stadje. Op het dak van het hotel ligt een zwembad. Trek een paar baantjes terwijl je een fantastisch uitzicht hebt op de vulkaan El Teide. In het restaurant serveren de koks de heerlijkste gerechten. In de nabije omgeving vind je winkels, bars en restaurants. Ook het strand ligt op loopafstand.

teneriffa-864287_1920-pixabay-2

screenshot van de deal

Screenshot Bebsy
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)