Vakantie Napels en Ischia: een prachtige combinatie!

8, 10 of 12 dagen Italië incl. vluchten, transfers, boottocht, verblijf, ontbijt en meer

  • Hotel Meerdere hotels
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Transavia
  • maaltijden Halfpension
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 479,-
Hier boeken

Ga mee naar op vakantie naar het eiland Ischia in Italië, waar je de relaxte kant van de Azurri leert kennen! Hierna bezoek je ook nog de stad Napels, zodat je meteen ook deze stad kunt ontdekken. Deze leuke combi vakantie naar Napels en Ischia omvat allerlei extra’s, zoals een avond in een pianobar en de boottocht naar Ischia. Verder omvat deze deal vluchten, transfers, en hotelovernachtingen inclusief ontbijt. Dit alles voor die prima prijs! Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details.

Boot in een prachtige baai

Vakantie Napels en Ischia

Op Ischia verblijf je in Forio, een pittoresk kustplaatsje. Op Tripadvisor krijgt het hotel een goede beoordeling van 3.5 van de 5 sterren. Het eiland Ischia is verder perfect voor een zonvakantie en biedt naast strand ook bossen en wijngaarden. De pittoreske stadjes bieden het lekkerste Italiaanse eten van Grootmoeders recept. Je maag knort zeker na een bezoek aan Giardini Poseidon, een gigantisch thermopark met niet minder dan twintig zwembaden met uitzicht op de baai van Citara.

De haven van Ischia

Twee nachtjes Napels

Napels is een van de meest bruisende steden van Italië. Vespa’s tuffen door de stad, toeristen op het terras genieten van een Gelato. De stad staat bekend om zijn ligging aan de kust en de machtige Vesuvius. Natuurlijk pak je ook een keer een pizza in Napoli. Je verblijft in hotel JFK. Op Tripadvisor krijgt het hotel een zeer goede beoordeling van 4.5 van de 5 sterren en een certificaat van uitmuntendheid.

Uitzicht over de amalfikust met een kopje koffie

screenshot van de deal

screenshot