Bizar goedkope vakantie in eigen land

Mini-vakantie in Brabant voor slechts een tientje per persoon!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Bospark de Bikkels
  • maaltijden No Catering
  • locatie Bos
  • Je viervoeter is welkom Huisdieren toegestaan
P.p. vanaf € 10,-

Slechts €10 voor een mini-vakantie in Nederland? Ja, het is echt waar! Profiteer snel van deze flinke korting en boek een paar dagen in Bospark de Bikkels in Brabant voor slechts €10 per persoon. Veel mogelijke data in onder meer de herfst- en kerstvakantie. Bekijk de deal voor alle mogelijkheden.

Bospark de Bikkels

Bospark de Bikkels

Tussen het groen van de Bikkelse bossen in Brabant vind je het gezellige Bospark De Bikkels. Hier geniet je van een rustige gezinsvakantie in een prachtige omgeving. Ben je op zoek naar wat meer drukte en gezelligheid, ga dan een middagje naar Eindhoven of een dagje naar de Efteling of de Beekse Bergen! Eerdere bezoekers beoordelen dit vakantiepark op Tripadvisor met 3,5 van de 5 punten.

Bospark de Bikkels

Vakantie in Nederland

Waarom zou je dit najaar op het vliegtuig stappen naar een verre bestemming wanneer je ook van een heerlijke vakantie kunt genieten in eigen land? Lekker goedkoop en hartstikke leuk! De omgeving van dit vakantiepark leent zich perfect voor lange wandel-of fietstochten. Daarnaast is er in de buurt veel te doen: ervaar de Brabantse gastvrijheid in Eindhoven, gil een dagje in de achtbanen van de Efteling of ga op safari in de Beekse Bergen.

Bospark de Bikkels

screenshot van de deal

Screenshot