Uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Vakantie vieren aan zee

  • Boekingskosten €18,50
  • Huisdieren toegestaan Max. 1 huisdier
  • Bed- en badlinnen €17,50 p.p.
  • Gezelschap Prijs op basis van vier personen
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 21.09.20 tot 25.09.20
P.p. vanaf € 100,-

Van zonnebaden op het strand in hartje zomer tot lekker uitwaaien in het najaar, een vakantie in Zeeland is het hele jaar door een goed idee. Verblijf een midweek aan de Zeeuwse kust en slaap in een luxe bungalow op Droompark Bad MeerSee voor maar €100 per persoon.

Droompark Bad MeerSee

Vlakbij de Zeeuwse badplaats Nieuwvliet ligt Droompark Bad Meersee. Al binnen tien minuten fietsen van het vakantiepark sla je je handdoekje uit op het goudgele Zeeuwse strand voor een dagje luieren onder de zon. Je slaapt in een luxe bungalow, die geschikt is voor vier personen; perfect voor een midweekje weg met het gezin. Kom maar op met die zonnestralen!

vakantie zeeland

Vakantie Zeeland

Een vakantie in Zeeland is dé place to be voor een strandvakantie op eigen bodem. De mooie kustlijn nodigt uit tot dagen vol zwemplezier, zonnebaden en romantische strandwandelingen. Tijdens hete zomerdagen vind je verkoeling in de vele hippe strandtenten, waar je onder het genot van een wijntje heerlijk kunt loungen. Zin om een dagje op pad te gaan? Breng een bezoek aan de Neeltje Jans en bewonder de indrukwekkende deltawerken. Maak ook zeker een cultureel uitstapje naar het gezellige Vlissingen of Middelburg.

screenshot van de deal

ss_zeeland