Ga een romantisch nachtje weg in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: de Veluwe. In deze luxe suite kom je na een actieve dag in de natuur heerlijk tot rust in je privéjacuzzi! Je boekt al een nachtje weg voor maar €50 per persoon.

Droompark de Zanding

Heb je samen iets te vieren of wil je er gewoon even lekker tussenuit? Deze schitterende studio’s van Droompark de Zanding zijn de perfecte plek om jezelf even lekker af te zonderen en in alle rust te genieten in de natuur. De studio’s zijn van alle gemakken voorzien voor een ontspannen verblijf. Aan de kamer grenst een gemeenschappelijke keuken en lounge, waar nog drie studio’s toegang tot hebben. De eyecatcher van het optrekje is natuurlijk de ruime privé hottub op de kamer; heerlijk om ’s avonds samen in te relaxen!

Vakantie Veluwe

Tijdens een vakantie op de Veluwe verblijf je op een van de mooiste plekken van Nederland! Het diverse natuurgebied zit vol verrassingen; van schitterende landschappen tot avontuurlijke activiteiten en zelfs bijzondere wildlife! Wist je dat ook een aantal van de beste wellnesscentra van Nederland op de Veluwe te vinden zijn? Tijdens een vakantie op de Veluwe hoef je je geen seconde te vervelen!

screenshot van de deal

Screenshot deal