Slaap onder de sterren in een tiny house

4-persoons huisje nabij de Achterhoek, Veluwe en de IJsselvallei

Holidayguru tipt 24.03.21 tot 26.03.21
P.p. vanaf € 79,-

Droom weg onder de sterrenhemel in deze tiny house voor vier personen op Droompark Marina Strandbad. Het park is de perfecte uitvalsbasis om de Achterhoek, Veluwe én de IJsselvallei te ontdekken. En dat al voor €79 per persoon!

Droompark Marina Strandbad

Tijdens deze staycation verblijf je in een tiny house voor vier personen op Droompark Marina Strandbad. De knusse huisjes zijn sfeervol ingericht met natuurlijke invloeden. Door het dakraam beleef je een romantisch avondje sterrenkijken vanuit je bed! Buiten vind je een openlucht binnenplaats met heerlijke loungebanken en een barbecue. Het nieuwe vakantiepark is de perfecte plek voor een veelzijdige vakantie en beschikt onder andere over een à la carte restaurant, een buitenzwembad met lig- en zonneweide, ontspannende wellness en je kunt er verschillende watersporten beoefenen.

Vakantie Nederland

Het vakantiepark ligt in een van de vele kronkels van de IJssel pal naast Nationaal Park Veluwe Zoom. Ga op kastelentocht in de Achterhoek, maak eindeloze wandelingen in de natuur en ontdek historische steden als Doesburg en Zutphen. Gurutip: Neem vanuit Dieren de Veluwsche Stoomtrein naar Apeldoorn voor een bijzonder ritje!

screenshot van de deal

Droompark Marina Strandbad