Luxe beach villa’s in Hoek van Holland

Slaap pal op het strand!

  • kamertype Vakantiehuis
  • Boekingskosten Inbegrepen
  • Hotelservice Inbegrepen
  • Eindschoonmaak Inbegrepen

Prijs op basis van vier personen

  • Strandhotel Hotel nabij strand
Holidayguru tipt 01.03.21 tot 05.03.21
P.p. vanaf € 100,-

Voor een luxe strandvakantie hoef je echt het land niet uit. Slaap pal op het strand van Hoek van Holland en vertoef een midweek in deze prachtige beach villa’s voor slechts €100. Kom maar op met dat voorjaarszonnetje!

Landal Beach Villa’s Hoek van Holland

Landal Beach Villa’s Hoek van Holland is een luxe vakantiepark aan de Nederlandse kust dat bestaat uit 74 strandhuizen direct aan zee. En dit zijn niet zomaar strandhuisjes! De beach villa’s hebben twee verdiepingen en twee slaapkamers. Daarnaast staat in de woonkamer ook nog een slaapbank waardoor dit vakantiehuis geschikt is voor vier tot zes personen. Het allermooiste aan deze huisjes is natuurlijk het uitzicht op zee en de fantastische ligging direct op het strand.

Vakantie aan de Nederlandse kust

Een eigen strandhuisje aan de Nederlandse kust, wie wilt dat niet? ’s Ochtends vroeg bewonder je de zonsopgang vanuit bed en vanaf je veranda geniet je van een lekker ontbijtje in de frisse zeelucht. Zo leg je een goede bodem voor een dag vol strandwandelingen. Even geen zin in zand tussen je tenen? Stap dan op de fiets en verken de omgeving. Rotterdam, Den Haag en Delft liggen allemaal in de buurt van dit vakantiepark.

screenshot van de deal

ss_hoek-van-holland