Spring vanuit je bed zo het strand op in deze luxe beach villa’s in Hoek van Holland! Al voor €169 per persoon slaap je een midweek pal op het strand en geniet je van een prachtig uitzicht op zee. Laat de zon maar komen!

Beach Villa’s Hoek van Holland

Beach Villa’s Hoek van Holland is een luxe vakantiepark aan de Nederlandse kust dat bestaat uit 74 strandhuizen direct aan zee. En dit zijn niet zomaar strandhuisjes! De beach villa’s hebben twee verdiepingen en twee slaapkamers. Daarnaast staat in de woonkamer ook nog een slaapbank waardoor dit vakantiehuis geschikt is voor vier tot zes personen. Het allermooiste aan deze huisjes is natuurlijk het uitzicht op zee en de fantastische ligging direct op het strand.

Vakantie aan de Nederlandse kust

Een eigen strandhuisje aan de Nederlandse kust, wie wilt dat niet? ’s Ochtends vroeg bewonder je de zonsopgang vanuit bed en vanaf je veranda geniet je van een lekker ontbijtje in de frisse zeelucht. Zo leg je een goede bodem voor een dag vol strandwandelingen. Even geen zin in zand tussen je tenen? Stap dan op de fiets en verken de omgeving. Rotterdam, Den Haag en Delft liggen allemaal in de buurt van dit vakantiepark.

screenshot van de deal

ss_hoek-van-holland2