Luxe strandhuisje aan zee in Julianadorp

Direct op het strand van Julianadorp

  • Boekingskosten €28,95
  • Bedlinnen €8,95 p.p.
  • Toeristenbelasting €1,33 p.p.p.n.

De prijs per persoon is op basis van vier personen

  • Blijf online Gratis WiFi
  • Strandhotel Hotel nabij strand
Holidayguru tipt 28.09.20 tot 02.10.20
P.p. vanaf € 199,75

Sla de deuren van je luxe huisje open en je staat direct op het uitgestrekte zandstrand. Als dat niet heerlijk vertoeven is! Boek een midweek in een van deze prachtige huisjes op het strand van Julianadorp voor maar €199 per persoon (op basis van vier personen). Let op: de prijzen kunnen fluctueren.

Landal Strandhuisjes Julianadorp

Je verblijft in een van de luxe strandhuisjes van Landal Greenparks. De huisjes liggen direct op het strand en zijn van alle moderne gemakken voorzien. Heel veel ruimte is er niet, maar de huisjes zijn zó fijn en daarnaast heb je zeeën van ruimte op het strand. 😉 De huisjes zijn uitgerust met een complete keuken en woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer. Je kunt met zo’n zes personen terecht in de huisjes.

Strandvakantie Nederland

Iedere ochtend word je wakker op het uitgestrekte strand van het schattige kustplaatsje Julianadorp. Op slechts vijf kilometer vind je Den Helder, waar je onder andere de veerboot naar de Waddeneilanden kunt nemen. Klaar voor eindeloze strandwandelingen, lekker zonnebaden in het zand en echt even het vakantiegevoel voor een paar daagjes? Gurutip: wist je dat de goedkoopste badplaats van Nederland onder Julianadorp ligt?

screenshot van de deal

Screenshot deal