Overnachten in een ecovlot midden in de natuur

Onbezorgd genieten en ontspannen

Holidayguru tipt 30.04.21 tot 02.05.21
P.p. vanaf € 75,-

Midden in de natuur en aan het water van de Steenbergse Vliet staan deze unieke ecovlotten. Je boekt al een retourtje rust, ruimte en ontspanning voor €75!

Natuurhuisje in De heen

Dit natuurhuisje ligt in Steenbergen in Noord-Brabant. Je overnacht hier op een ecovlot, oftewel een geïsoleerde blokhut op een vlot van vier bij zes meter. Het ecovlot is voorzien van bestek, servies, pannen en een tweepits gasstel. Je geniet van je eigen gekookte maaltijd op het ruime terras dat een prachtig uitzicht geeft op het water. Ook zit er een roeibootje bij het natuurhuisje inbegrepen waar je heerlijk mee kunt varen. Vergeet ondertussen zeker niet te genieten van de prachtige natuur om je heen. En voor de waterratten onder ons, het huisje bevat een zwemtrapje waardoor je gemakkelijk in en uit het water gaat!

screenshot deal

Vakantie Noord-Brabant

In de omgeving van dit natuurhuisje liggen verschillende natuurgebieden, zoals Gastelsveer en Oost-Graaf Hendrikpolder. Hier bewonder je in alle rust de natuur en spot je misschien wel verschillende soorten (bijzondere) dieren. Of ga gezellig een dagje naar de stad in Breda, dat op slechts 30 minuten rijafstand ligt!

screenshot van de deal

Natuurhuisje De Heen