Overnachten in een ecovlot midden in de natuur

Onbezorgd genieten en ontspannen

Holidayguru tipt 17.07.20 tot 20.07.20
P.p. vanaf € 140,-

Op een unieke plaats aan de Steenbergsche Vliet en midden in de natuur vind je deze bijzondere ecovlotten. Dit is de ideale plek om even helemaal bij te komen!

Natuurhuisje in De heen

Dit natuurhuisje ligt in Steenbergen in Noord-Brabant. Je overnacht hier op een ecovlot, oftewel een geïsoleerde blokhut op een vlot van vier bij zes meter. Het ecovlot is voorzien van bestek, servies, pannen en een tweepits gasstel. Je geniet van je eigen gekookte maaltijd op het ruime terras dat een prachtig uitzicht geeft op het water. Ook zit er een roeibootje bij het natuurhuisje inbegrepen waar je heerlijk mee kunt varen. Vergeet ondertussen zeker niet te genieten van de prachtige natuur om je heen. En voor de waterratten onder ons, het huisje bevat een zwemtrapje waardoor je gemakkelijk in en uit het water gaat!

screenshot deal

Vakantie Noord-Brabant

In de omgeving van dit natuurhuisje liggen verschillende natuurgebieden, zoals Gastelsveer en Oost-Graaf Hendrikpolder. Hier bewonder je in alle rust de natuur en spot je misschien wel verschillende soorten (bijzondere) dieren. Of ga gezellig een dag winkelen en terrassen in Breda, dat op slechts 30 minuten rijafstand ligt. Ook ligt de bekende Designer Outlet van Roosendaal op korte rijafstand. Kortom, je kunt alle kanten op!

screenshot van de deal

screenshot deal