Huisje aan het water nabij Giethoorn incl. bootje!

Vier het voorjaar in het Venetië van Nederland!

  • kamertype Vakantiehuis
  • Boekingskosten Geen!
  • Inbegrepen Inclusief bootje

Prijs op basis van vier personen

  • Blijf online Gratis WiFi
  • Unieke locatie Direct aan het water
Holidayguru tipt 01.03.21 tot 05.03.21
P.p. vanaf € 152,-

Op een bootje door de kanalen dobberen, langs oerhollandse huisjes en flink wat natuurschoon; een vakantie in Giethoorn móet je meemaken! Ga er dit voorjaar op uit in het Venetië van Nederland en verblijf een midweek in dit vakantiehuis aan het water voor €152 per persoon, inclusief sloep.

Vakantiehuisje aan het water

Dit sfeervol ingerichte vakantiehuisje kent een heerlijk rustige ligging aan een meer, waar je in de zomer kunt zwemmen of met een bootje kunt varen. Een boot zit bij je verblijf inbegrepen, want dat is de enige manier om dit huisje te bereiken. Lekker avontuurlijk! Dit vakantiehuis is geschikt voor vier personen en heeft twee slaapkamers. Giethoorn ligt om de hoek, dus speel een weekendje toerist in eigen land!

Weekendje Giethoorn

Buitenlandse toeristen weten Giethoorn goed te vinden, maar ben jij er al eens geweest? Hang je fotocamera om je nek, zet je zonnebril op en speel een dagje toerist in eigen land in dit pittoreske dorpje aan het water. Ga mee met een rondvaart of huur zelf een boot en verken ‘het Venetië van het Noorden’.

screenshot van de deal

ss_giethoorn