Drijvend huisje op de Vinkeveense Plassen

Natuurhuisje vlakbij Amsterdam

  • Boekingskosten Bij de prijs inbegrepen
  • Unieke locatie Op een eiland
  • Huur een bootje €25 per dag
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Smullen maar! Eigen barbeque
  • Grandioos uitzicht Terras aan het water
Holidayguru tipt 05.09.21 tot 07.09.21
P.p. vanaf € 213,-

Dit drijvende huisje op de Vinkeveense Plassen is té leuk! Neem vanuit je bed een frisse duik in het water en werk je kleurtje bij op het terras. Je boekt al een mini-vakantie op het water voor €213 per persoon.

Natuurhuisje Vinkeveen

Op zoek naar een bijzonder weekendje weg? Wat dacht je van dit unieke natuurhuisje op de Vinkeveense Plassen? Óp, inderdaad, want dit huisje drijft namelijk op het water! Waan jezelf in een oase van rust en geniet van het schitterende natuurgebied om je heen. ’s Ochtends word je wakker met een waanzinnig uitzicht over het water, dat is pas een goed begin van je dag! Het huisje beschikt over een aparte slaapkamer, badkamer en volledig ingerichte keuken. Op het terras aan het water staat een barbeque, perfect voor een avond vol gezelligheid en lekker eten.

Vakantie Vinkeveense Plassen

Hoe kun je beter van de natuur rondom de Vinkeveense Plassen genieten dan per bootje? Huur  een dagje een whaly-boot om lekker over het water te dobberen of ga op avontuur per kano voor een actief uitje. Naast lekker relaxen en leuke wateractiviteiten is een vakantie aan de Vinkeveense Plassen ook goed te combineren met een stedentrip Amsterdam. Een bezoekje aan onze hoofdstad is altijd een goed idee!

screenshot van de deal

ss_vinkeveen2