slechts € 79,50

Heb je zin om een paar dagen uit te waaien op een van de Waddeneilanden? Dan is dit hotelarrangement iets voor jou! Voor slechts €79,50 boek je een 3-daags arrangement naar Terschelling met verblijf in een 3* hotel op basis van logies en ontbijt. Er zijn nog veel reisdata mogelijk, bekijk hiervoor de deal!

Strand Nederland

Residentie Dicht bij zee

Residentie Dicht bij Zee is een fijne uitvalsbasis tijdens je weekendje op Terschelling. Dit gezellige gasthuis ligt – zoals de naam al verklapt – vlakbij het strand en om de hoek van het natuurreservaat de Boschplaat. Je smult hier elke ochtend van een lekker ontbijtje en kunt na een lange fiets- of wandeltocht over het eiland lekker ontspannen in de sauna.

Terschelling

Weekendje op Terschelling

Ga even lekker uitwaaien en kom een weekendje helemaal tot rust op Terschelling. Op dit Waddeneiland vind je zowel rustige zandstranden als pittoreske dorpjes met gezellige terrasjes en winkels. Het eiland leent zich uitstekend voor lange fiets-of wandeltochten, bijvoorbeeld door het natuurreservaat de Boschplaat dat vlakbij je hotel ligt. Je vindt op het eiland een geweldige combinatie van strand, heide, duinen, bos en weilanden. Wat wil je nog meer?

weekend Terschelling

screenshot van de deal

Screenshot Voordeeluitjes