Meivakantie in een wellnesshuisje aan het strand van Kijkduin

Lang weekend in een moderne chalet met privésauna

Holidayguru tipt 07.05.21 tot 10.05.21
P.p. vanaf € 145,-

Beleef een zonnig voorjaar aan het strand van Kijkduin! Ga zonnestralen vangen aan zee en verblijf in een wellness bungalow met privésauna! Je boekt al een lang weekend in de meivakantie voor €145 per persoon of verblijf buiten de schoolvakantie al vanaf €96 per persoon.

Vakantiepark Kijkduin

Maak je klaar voor een vakantie vol ontspanning en plezier op Vakantiepark Kijkduin. Met het strand en de gezellige boulevard van Kijkduin op loopafstand, geniet je zo van heerlijke strandwandelingen langs de kust. Je thuisbasis is een moderne bungalow die plaats biedt voor maximaal vier personen en beschikt over een privésauna – ideaal om op te warmen na een dagje in de frisse buitenlucht. Ook je huisdier is welkom in dit gezellige vakantiehuis. Gurutip: in Kijkduin vind je heel veel hondenstranden!

Vakantie Nederland

Of je nou gaat zonnebaden in de zomer of lekker wilt uitwaaien in het najaar, een vakantie aan het strand van Kijkduin staat garant voor genieten! Ook het altijd bruisende Scheveningen ligt om de hoek, ideaal voor wat afwisseling. Breng ook zeker een bezoekje aan het centrum van Den Haag. De stad is niet alleen heel interessant vanwege de rijke historie, het is ook nog eens een van de beste winkelsteden van Nederland!

screenshot van de deal

ss_kijkduin