Luxe watervilla vlakbij Giethoorn

Een midweek ontspannen in de natuur

Holidayguru tipt 22.03.21 tot 26.03.21
P.p. vanaf € 74,-

Een midweekje ontstressen op een van de mooiste plekken van Nederland, wie wilt dat niet! Voor slechts €74 per persoon verblijf je dit voorjaar in een luxe watervilla vlakbij Giethoorn.

Waterpark Belterwiede

Tijdens deze mini-vakantie verblijf je in een van de luxe villa’s van Waterpark Belterwiede in Overijssel. De luxe vrijstaande woonvilla is geschikt voor maximaal vier personen. Met een gemiddelde oppervlakte van 85 vierkante meter, twee slaapkamers, een riante woonkamer en keuken heb je genoeg ruimte om in ieder geval 1,5 meter afstand te houden. Huur een kano en verken het Nationaal Park Weerribben-Wieden vanaf het water.  ’s Avonds warm je weer lekker op aan de openhaard. Vakantiegevoel gegarandeerd.

Overijssel vakantie

Waterpark Belterwiede is gelegen nabij het Nationaal Park Weerribben-Wieden in de provincie Overijssel. Ook Giethoorn ligt praktisch om de hoek. Erg leuk voor een dagje uit! In de omgeving kun je heerlijk fietsen en wandelen over de rustig gelegen paden. Vanuit de woonvilla ben je ook zo in Avonturenpark Hellendoorn, Slagharen of Wildlands Adventure Zoo. Actie en plezier voor het hele gezin!

screenshot van de deal

ss_giethoorn