Luxe woonboot in Giethoorn

Uniek overnachten in het "Venetië van Nederland"

  • Boekingskosten Geen!
  • Luxe op het water!
Holidayguru tipt 22.10.20 tot 24.10.20
P.p. vanaf € 234,-

Toe aan een uniek uitje? Deze luxe watervilla nabij Giethoorn is echt een pareltje! Vaar met een bootje door het “Venetië van Nederland”, geniet van de rust en stilte in de natuur en ga op ontdekkingstocht door het waterrijke gebied van Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Watervilla Intermezzo

Midden in de natuur in een van de grachtjes van Nationaal Park de Weerribben-Wieden ligt deze luxe watervilla. Dankzij de hoge glaswanden en unieke ligging geniet je van een vrij uitzicht over de uitgestrekte rietvelden. De woonboot is van alle moderne gemakken voorzien voor een comfortabel verblijf. Ook handig: je kunt contactloos inchecken door het sleutelkastje.

Vakantie in eigen land

Vanuit de watervilla sta je zo in het nationale park waar je naar hartelust kunt fietsen, wandelen of varen. Spot het wildlife van Nederland waaronder de purperreiger en de rietzanger en met een beetje geluk een otter! Zeker een aanrader tijdens dit weekendje weg is een bezoekje aan het waterdorp Giethoorn. Met een bootje vaar je door de vele watersteegjes waarbij je je net in het Italiaanse Venetië waant!

screenshot van de deal

Screenshot deal