Reis de wereld rond in 18 nachten

Bezoek vijf droombestemmingen op drie continenten

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 5085,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DWereldreis%26affid%3DReisDeWereldRondInAchttienNachten%26produit%3D284001" text="Hier boeken"]

Dit is een wel heel speciale deal! Waarom zou je één bepaalde bestemming kiezen als je ook gewoon de hele wereld rond kun reizen in één vakantie? Met deze fantastische aanbieding bezoek je maar liefst zes droombestemmingen in 18 dagen. Wil jij ook naar New York, Las Vegas, Sydney, Melbourne en Bali? Boek deze luxe reis rond de wereld en verken drie verschillende werelddelen. Dat is nog eens een reis om over naar huis te schrijven! Alle verdere details en de mogelijkheid om te boeken vind je hier.

Wereldreis New York

Jouw wereldse droomreis

Je wereldreis begint in New York. Ga hier lekker winkelen om je voor te bereiden op de rest van je reis, geniet van een show op Broadway of maak een romantische wandeling door Central Park. In deze wereldstad verblijf je in het 4* Omni Berkshire Place Hotel in een Deluxe Kamer van 25 m². Het hotel staat op een centrale locatie vlak bij Central Park en je stedentrip naar New York kan dus niet meer stuk. Na The City That Never Sleeps vervolg je jouw weg naar party-town Las Vegas. Ook deze stad pak je in stijl want je overnacht in een luxe Luxury King Suite van maar liefst 67 m²! Hier voel je je zeker de koning te rijk. Na deze twee indrukwekkende steden is het tijd om naar een ander continent te vertrekken, Oceanië.

Sydney vakantie

Reis naar de andere kant van de wereld

Ook in Sydney verblijf je in stijl in een Deluxe Split King Kamer en in Melbourne rust je uit op een riant queensize bed. Verken deze prachtige steden en kijk je ogen uit naar de fascinerende natuur en exotische dieren. Na al deze steden is het tijd geworden voor meer natuur. Dit vind je zeker in het hart van het tropische Bali. Je begint je verkenningstocht van het Indonesische eiland in Ubud waar je in een heerlijke Premier Suite van 53 m² bivakkeert. Geniet hier in het zwembad en in de spa of maak een uitstap naar het Monkey Forest en de rijstvelden. Om je vakantie geheel in stijl en rust af te sluiten, breng je de laatste dagen door aan het strand van Sanur. Klinkt dat niet als een absolute droomreis? Ga op de reis van je leven!

Bali vakantie

screenshot van de deal

Wereldreis