Luxe stedentrip New York met verblijf vlak bij Times Square

Inclusief vluchten

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel The Gregory Hotel
  • Sterren
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 566,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DNewYork%26affid%3DTheGregoryHotelMaart19%26produit%3D284423" text="Hier boeken"]

Je houdt het niet voor mogelijk, maar toch kan het, een luxe stedentrip naar New York City voor de lage prijs van €566 inclusief vluchten. Je vliegt vanaf Brussel en verblijft in het luxe 4*-hotel The Gregory in het midden van Manhattan. Alle verdere informatie en de mogelijkheid om te boeken vind je hier.

Stedentrip New YorkStedentrip New York

Voor een echt bijzondere ervaring ga je naar New York. Hier winkel je je suf op 5th Avenue, geniet je van de heerlijkste gerechten uit alle uithoeken van de wereld, waan je je in China in het immense Chinatown en zoek je de rust op in het groene Central Park. New York is een belevenis voor iedereen. Maak jij straks een boottocht naar Ellis Island of beklim je de Vrijheidsbeeld? Bezoek the land of the free and the home of the brave voor een goede prijs.

Stedentrip New York

The Gregory

In het midden van Manhattan, tussen 5th en 6th avenue staat jouw prachtige hotel in een historisch gebouw. Ook van binnen is het hotel stijlvol ingericht. Hier maak je gebruik van de fitness en ontsnap je van de drukte. Bezienswaardigheden, zoals the Empire State Building vind je op loopafstand. Daarbij wordt The Gregory uitstekend beoordeeld met gemiddeld een 8.0. Wie neem jij mee op Stedentrip?

Liberty Island New York

screenshot van de deal

Stedentrip New York