Droomreis: cruise langs de Noorse fjorden

8-daagse reis naar Noorwegen met vertrek vanuit Amsterdam, inclusief retourvlucht

  • Hotel MS Magellan
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij British Airways
  • maaltijden Volpension
  • locatie Met zeezicht
P.p. vanaf € 589,-

Zo zie je ze niet vaak: een echte droomreis voor een scherpe prijs. Ontdek de Noorse fjorden tijdens een 8-daagse cruise voor slechts €589! Deze vakantie naar Noorwegen vertrekt in Amsterdam en is inclusief retourvlucht vanuit Londen en verblijf op het schip op basis van volpension. Bekijk het volledige programma en alle details van deze cruise naar Noorwegen hier!

Fjorden noorwegen

Cruise langs de Noorse Fjorden

Stap in Amsterdam aan boord en maak je op voor een onvergetelijke tocht door de mooiste fjorden van Noorwegen. Je vaart onder meer door het Sognefjord, met een diepte van 1300 meter het diepste fjord van het land, het 106 kilometer lange Nordfjord en het door bloeiende fruitboomgaarden en watervallen omringde Hardangerfjord. Tijdens de reis is er ruim de tijd om van boord te gaan en de omgeving te ontdekken. Zo breng je een dag door in Bergen, de tweede stad van Noorwegen. Wandel langs de kleurrijke huizen in het centrum van de oude Hanzestad, bezoek het openluchtmuseum Gamle Bergen en rijd met een kabelbaantje omhoog naar de top van de berg Fløien voor een schitterend uitzicht over de stad en de omringende fjorden en bergen. Ben je benieuwd hoe het klimaat zal zijn tijdens de cruise, lees dan mijn artikel over de beste reistijd in Noorwegen.

De stad Bergen in Noorwegen

Cruiseschip MS Magellan

Deze rondreis door Noorwegen maak je met het Britse cruiseschip MS Magellan. Neem een duik in het zwembad, ontspan in de jacuzzi, sauna of spa of waag een gokje in het casino. Het verblijf tijdens deze cruise is op basis van volpension. Op het schip vind je verschillende restaurants en bars waar je geniet van een uitgebreid ontbijt, lunch of diner én waar je jouw zangkunsten kunt laten zien bij een avondje karaoke.

Hardanger fjord in Noorwegen

screenshot van de deal

Screenshot deal cruise Noorwegen