Meivakantie naar Noorwegen

Inclusief KLM vluchten en fijn appartement

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Boekingskosten Geen
  • Beoordeling 8,6 op Booking.com
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 25.04.20 tot 02.05.20
P.p. vanaf € 249,-

Nog geen plannen voor de komende meivakantie? Ik heb een ontzettend leuke deal naar Noorwegen voor je! Vertrek 25 april, het begin van de meivakantie, naar Oslo en geniet acht dagen van de natuur en het prachtige landschap. Voor slechts €249 krijg je directe KLM vluchten vanaf Amsterdam naar Oslo en een heerlijk appartement in de natuur vanaf waar je niet alleen prachtige wandelingen kan maken, maar ook verschillende restaurantjes hebt. De appartementen kijken uit over een prachtig meer. Dit is een topper van een meivakantie.

Vradal Holiday Appartementen

De Vradal Holiday Appartementen zijn jouw uitvalsbasis tijdens een prachtige vakantie naar Noorwegen. Deze appartementen liggen in het centrum van het dorpje Vrådal. Je verblijft in een 2-kamer appartement met eigen keuken. Je kan dus zelf een maaltijd maken om de kosten laag te houden, of lekker uit eten gaan in één van de restaurantjes in het dorp. Je krijgt zelfs 15% korting in het restaurant van het Quality Straand Hotel, waar je ook fietsen kunt huren. In het Quality Straand Hotel kan je tevens gratis gebruik maken van de sauna en het zwembad. Vanuit je appartement kijk je uit over een prachtig meer en achter het complex liggen bossen en bergen en beginnen verschillende wandelpaden. Dit wordt een geweldige vakantie.

Noorwegen

Vakantie Noorwegen

Op zo’n 200 kilometer van Oslo ligt het prachtige dorpje Vrådal. Tussen de bergen gelegen bevind je je hier in het midden van de Noorse natuur. Je kijkt uit op meren, bergen en bossen en dit is ook precies wat je zal gaan ontdekken tijdens deze vakantie. Tijdens deze vakantie kan je gaan wandelen, fietsen, hiken en nog veel meer. Adem de Noorse berglucht in en geniet van een weekje vol natuur en ontspanning. Voor slechts €249 boek je al deze heerlijke meivakantie. Dat is toch top? Boek hem snel voordat hij is uitverkocht!

screenshot van de deal

vakantie noorwegen