4* wintersport vakantie in Oostenrijk

Inclusief 4* hotel o.b.v. halfpension en toegang tot wellness

  • Hotel Kertess
  • Sterren
  • maaltijden Halfpension
P.p. vanaf € 239,-

“Ich bin so schön, ich bin so toll , ich bin der Anton aus Tirol!” De wintersport vakanties komen er weer aan, en met deze aanbieding ga je naar St. Anton am Arlberg in Tirol! Deze populaire wintersport bestemming in de Oostenrijkse Alpen trekt jaarlijks weer vele vakantiegangers op zoek naar sommige van de beste pistes van Europa. Met deze scherpe aanbieding ga jij op vakantie naar Oostenrijk deze winter, waar je in een zeer goed beoordeeld 4* hotel verblijft op basis van halfpension; oftewel ontbijt en een 4-gangendiner staan dagelijks voor je klaar. Daarnaast heb je ook nog toegang tot de wellness faciliteiten. Bekijk hier snel alle details voor deze goedkope wintersport vakantie in Tirol.

wintersport oostenrijk

Wintersport vakantie in Oostenrijk

Ga jij op deze wintersport vakantie en straks in volle vaart de pistes vol poedersneeuw af roetsjen op je ski’s of snowboard? De Oostenrijkse Alpen zijn hier dé ideale bestemming voor. De in totaal 340 kilometer aan gevarieerde afdalingen zorgen ervoor dat er voor elk type wintersporter wel wat wils is. Of je nu voor het eerst gaat of een echte pro bent, dit skigebied in Tirol is voor iedereen. Grappig feitje; wist jij dat de Britse prinsen, Harry en William, ook af en toe in dit gebied komen wintersporten? Als de prinsen hier naartoe komen, dan zegt dat toch wel iets over de kwaliteit van de pistes! 😉

wintersport oostenrijk

Jouw 4* hotel

Je accommodatie is het 4* hotel Kertess. Dit leuke familiehotel ligt net buiten het centrum van het plaatsje Sankt Anton am Arlberg. Dit traditioneel Oostenrijkse Alpenstijlhotel biedt onder andere een heerlijke wellness om in te ontspannen na een dag op de piste. Je verblijft op halfpension basis, dus het ontbijt en het 4-gangendiner zitten bij de prijs inbegrepen. Op Tripadvisor wordt het hotel zeer goed beoordeeld met 4 van de 5 sterren en een certificaat van uitmuntendheid.

Is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan snel mijn andere goedkope wintersport aanbiedingen.

wintersport oostenrijk

screenshot van de deal

wintersport oostenrijk