Vakantie Menorca voor een scherpe prijs

inclusief appartement, vluchten en transfers

  • Hotel Appartementen Las Brisas
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Transavia
  • maaltijden No Catering
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 105,-

Een vakantie op Menorca klinkt misschien als een duurdere zonvakantie dan naar bijvoorbeeld Mallorca, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Dit prachtige eiland is zeker het bezoeken waard en het kan nu al voor een zeer scherpe prijs. Verblijf acht dagen op Menorca voor maar €105 inclusief vluchten, transfers en uitstekend appartement!

prachtig strand op menorca

Jouw appartement voor jouw vakantie op Menorca

Tijdens jouw vakantie op Menorca zul je verblijven in een appartement van het complex Appartementen Las Brisas. Het is rustig gelegen met een grote, schaduwrijke tuin waar je kunt ontsnappen van de hete zon na een dag goed liggen bakken op het strand. Dat strand ligt trouwens op loopafstand. Vanzelfsprekend is er ook een zwembad bij. Het gezellige centrum ligt op slechts 600 meter loopafstand, het strand op 300, dus je zit hier ideaal! Op Zoover krijgt Las Brisas een goede 7.9 uit 10 punten.

Menorca vakantie

Vakantie Menorca

Veel mensen denken niet zo gauw aan een vakantie Menorca. Ze denken eerder aan de meer toeristische eilanden in de buurt: Mallorca en Ibiza. Maar het is eigenlijk gek, want wat hebben die eilanden meer dan Menorca (behalve meer vervelende toeristen…)? Het weer op Menorca is hetzelfde, net als de prachtige stranden en het heerlijke zeewater. Vakantie op Menorca is vrijwel hetzelfde als op een van de andere eilanden, maar dan minder toeristisch; iets wat zeker mijn voorkeur zou hebben! Oja, wat dat heerlijke heldere zeewater betreft, het is niet voor niks dat ik Menorca heb opgenomen in mijn artikel over de plaatsen met het meest heldere zeewater!

Vakantie Menorca

screenshot van de deal

Screenshot deal