slechts 182,- €

Een vakantie op Menorca klinkt misschien als een duurdere zonvakantie dan naar bijvoorbeeld Mallorca, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Dit prachtige eiland is zeker het bezoeken waard en het kan nu al voor een zeer scherpe prijs. Jij kunt namelijk al naar Menorca vliegen, er verblijven in je eigen appartement, met de transfers van en naar dit appartement vanaf het vliegveld (én de luchthavenbelasting ook inbegrepen) en dat alles bij elkaar voor maar €182. Geniet van het lekkere weer op Menorca, gun jezelf een verdiende vakantie, reis in de zomer naar dit fijne zonnige eiland, en geniet voor een schappelijk prijsje! Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details.

prachtig strand op menorca

Vakantie Menorca

Veel mensen denken niet zo gauw aan een vakantie Menorca. Ze denken eerder aan de meer toeristische eilanden in de buurt: Mallorca en Ibiza. Maar het is eigenlijk gek, want wat hebben die eilanden meer dan Menorca (behalve meer vervelende toeristen…)? Het weer op Menorca is hetzelfde, net als de prachtige stranden en het heerlijke zeewater. Vakantie op Menorca is vrijwel hetzelfde als op een van de andere eilanden, maar dan minder toeristisch; iets wat zeker mijn voorkeur zou hebben! Oja, wat dat heerlijke heldere zeewater betreft, het is niet voor niks dat ik Menorca heb opgenomen in mijn artikel over de plaatsen met het meest heldere zeewater! Wil je meer weten over deze regio, de rest van Spanje, of zoek je toch een andere Spanje deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Spanje vakantie.

vakantie op menorca

Jouw appartement voor jouw vakantie op Menorca

Tijdens jouw vakantie op Menorca zul je verblijven in een appartement van het complex Appartementen Las Brisas. Het is rustig gelegen met een grote, schaduwrijke tuin waar je kunt ontsnappen van de hete zon na een dag goed liggen bakken op het strand. Dat strand ligt trouwens op loopafstand. Vanzelfsprekend is er ook een zwembad bij. Het gezellige centrum ligt op slechts 600 meter loopafstand, het strand op 300, dus je zit hier ideaal! Op Tripadvisor geven mensen het een zeer goede beoordeling van 4 van de 5 sterren.

menorca

screenshot van de deal

screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)