slechts € 746,-

Een vakantie per camper door Canada klinkt als een erg prijzige vakantie, maar als je dan hoort dat je met deze camperdeal al voor €746 maar liefst 17 dagen – inclusief vluchten – per camper vakantie kan vieren in Canada, dan valt het ineens toch best mee! Je vliegt van Amsterdam naar Halifax, waar je vervolgens jouw rijdende hotel ophaalt. Het betreft een wegbrengactie, waarbij het de bedoeling is om aan het eind van de vakantie de camper in Toronto in te leveren. Vanaf daar vlieg je dan weer terug naar Amsterdam. In de 17 dagen tussen deze twee momenten in kan jij zelf kiezen wat je doet, als je de camper maar van a naar b brengt!

Canada

Rondreis per camper door Canada

Deze vakantie per camper door het oosten van Canada is een goede mix tussen stad en natuur! De reis begint in Halifax, aan de oostkust van Canada. WTC heeft alvast een mooie reisroute uitgestippeld, maar je bent uiteraard vrij om te bepalen of je je daaraan houdt. Het oosten van Canada is prachtig in de lente. De prachtige kleuren van de natuur zullen je versteld doen staan. Ook de steden in het oosten van Canada zijn een bezoek waard. Zeker Montréal staat bekend om haar schoonheid. De camperreis door Canada eindigt in Toronto. Neem zeker even de tijd om deze vriendelijke stad te ontdekken, want er is genoeg om te zien en te doen!

Canada

Een rondreis door adembenemend mooi Canada

Deze camperreis is inclusief vluchten vanaf Amsterdam. Heen reis je naar Halifax en terug neem je het vliegtuig vanuit Toronto. Je haalt in Halifax je camper op van het merk Canadream. Het betreft een wegbrengactie, waardoor je van tevoren nog niet weet welk type camper je meekrijgt. Het voordeel van een wegbrengactie is dat je geen one-way kosten hoeft te betalen. Normaal gesproken dien je toeslag te betalen wanneer je de camper op een andere plaats inlevert dan waar je deze hebt opgehaald. Dit kan echt honderden euro’s schelen!

Zoek je toch een andere deal? Bekijk dan hier mijn overzicht vol mooie camperreizen!

camper Canada oosten

Beleef de lente in Canada – per camper van Halifax naar Toronto!

 • Per camper door Canada reizen: 17 dagen incl. vluchten, camperhuur, mijlenpakket en meer!
  • Reisperiode: 8 tot 23 mei 2018
  • Reisduur: 17 dagen
  • Luchthaven van vertrek: Amsterdam
  • Luchthaven van aankomst: Halifax
  • Incl. camper van Canadream
  • Inclusief 2400 km pakket!
  • Plaats: Halifax – Toronto
  • Prijs: Maar vanaf €746 per persoon op basis van een reis met 4 personen

screenshot van de deal

22-01_camper.jpg1.jpg1.jpg1.jpg1.jpg1