Complete vakantie Phuket, Thailand voor een klein prijsje!

Inclusief retourvlucht, transfer & hotel met ontbijt

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Best Western Phuket Ocean Resort
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Emirates
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 562,-

Ontsnap het koude Nederland met een Thailand vakantie. Je gaat 9 dagen lang relaxen op het Phuket. Hoe begin je de dag beter dan met een goede deal als deze? Vanaf slechts €562 voor deze Thailand vakantie inclusief retourvlucht, transfer en hotel met ontbijt! Alle verdere informatie over deze mooie aanbieding vind je hier.

Phuket

Phuket, Thailand

Vast en zeker staat het fantastische eiland Phuket nog wel op je bucketlist. Hou je van stranden? Dan is Phuket helemaal iets voor jou! Je vindt op dit eiland 35 verschillende stranden met kristalhelder water. Kenmerkend aan Phuket is De Witte Boeddha. Dit 45 meter hoge marmeren beeld is gebouwd op een berg en valt zeker niet te missen. In Phuket vind je ook nog een grote jungle met onder andere prachtige watervallen. Als je alles van Phuket wilt zien, dan raad ik je een boottocht aan die je langs indrukwekkende rotsformaties en fascinerende dieren voert.

Phuket vakantie

Best Western Phuket Ocean Resort

Tijdens je reis verblijf je in het comfortabele Best Western Phuket Ocean Resort. Dit hotel is tegen een heuvel aangebouwd waardoor je een prachtig uitzicht hebt over het land. Afkoelen doe je in het zwembad van het hotel. Honger? Ga dan voor een hapje in het à la carte restaurant van het hotel. Je verblijft in een superior kamer die voorzien is van airco, graits wifi, televisie en meer!

Phuket vakantie

screenshot van de deal

Screenshot deal