Zonvakantie Albufeira voor heel weinig geld!

Inclusief vluchten en hotel aan zee

  • Hotel Albufeira Jardim
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Ryanair
  • maaltijden No Catering
  • locatie Met zeezicht
slechts € 142,-

Zin in een heerlijke zonvakantie, maar geen zin om je spaarvarken open te breken? Dan is deze Algarve vakantie voor jou! Voor slechts €142 boek je deze 10-daagse vakantie naar de populaire badplaats in Portugal, inclusief vluchten en verblijf. Dat is toch hartstikke goedkoop! Boek jouw zonvakantie hier.

Algarve

Vakantie Algarve

De Algarve in het uiterste zuiden van Portugal is een van de populairste vakantiebestemmingen van Europa. En niet voor niets! Je geniet hier van het heerlijke klimaat, uitgestrekte stranden en gezellige dorpjes. Waterratten kunnen zich uitleven in een van de verschillende waterparken in de regio. Wie wel van een feestje houdt, gaat zich in Albufeira niet vervelen. Aan de Strip vind je talloze bars en clubs en gaat het feestje tot in de vroege uurtjes door.

Algarve vakantie

Albufeira Jardim

Deze vakantie breng je door in een prima appartement van Alburfeira Jardim. Dit vakantiecomplex ligt vlakbij het strand én het centrum van Albufeira. Een ideale locatie dus! Voor de deur van je appartement vind je een fijn zwembad met een grote zonneweide waarvandaan je uitkijkt op zee. In het restaurant ben je van harte welkom voor een hapje of een drankje. Natuurlijk kun je ook in de bus stappen, die voor de deur stopt, en het gezellige centrum opzoeken voor een etentje.

Ferragudo, Algarve tips

screenshot van de deal

Screenshot deal