slechts 94,- €

Zin in een heerlijke zonvakantie, maar geen zin om je spaarvarken open te breken? Dan is deze Algarve vakantie voor jou! Voor slechts €94 boek je deze 7-daagse vakantie naar de populaire badplaats in Portugal, inclusief vluchten en verblijf. Dat is toch hartstikke goedkoop! Boek jouw zonvakantie hier.

Algarve

Vakantie Algarve

De Algarve in het uiterste zuiden van Portugal is een van de populairste vakantiebestemmingen van Europa. En niet voor niets! Je geniet hier van het heerlijke klimaat, uitgestrekte stranden en gezellige dorpjes. Waterratten kunnen zich uitleven in een van de verschillende waterparken in de regio. Wie wel van een feestje houdt, gaat zich in Albufeira niet vervelen. Aan de Strip vind je talloze bars en clubs en gaat het feestje tot in de vroege uurtjes door. Wil je meer weten over deze regio? Lees dan mijn Algarve tips!

Algarve vakantie

Albufeira Jardim

Deze vakantie breng je door in een prima appartement van Alburfeira Jardim. Dit vakantiecomplex ligt vlakbij het strand én het centrum van Albufeira. Een ideale locatie dus! Voor de deur van je appartement vind je een fijn zwembad met een grote zonneweide waarvandaan je uitkijkt op zee. In het restaurant ben je van harte welkom voor een hapje of een drankje. Natuurlijk kun je ook in de bus stappen, die voor de deur stopt, en het gezellige centrum opzoeken voor een etentje.

Albufeira Jardim

screenshot van de deal

Screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)