slechts € 81,-

Prachtige stranden, veel zon en gezellige vakantiedorpjes, op naar de Algarve! Geniet van een vakantie in Portugal’s meest zuidelijke puntje voor heel weinig geld. Voor €81 boek je een vakantie, inclusief retourvlucht en hotel**** met ontbijt!. Bekijk deze deal hier en boek jouw ticket naar de zon!

Algarve kliffen

Vakantie Algarve

Verborgen baaien, grillige kliffen, lange zandstranden en pittoreske kustdorpjes…welkom in de Algarve! De meest zuidelijke regio van Portugal is tevens de populairste vakantiebestemming van het land. Je verblijft in het rustige kustplaatsje Praia da Falesia. Tip: huur een auto, stippel een mooie route uit aan de hand van mijn Algarve tips en maak een roadtrip langs de prachtige kustlijn!

Zonvakantie Algarve

Alfamar Beach en Sport Resort

Vanuit je hotelkamer kijk je uit over de Portugese kust en het fijne zwembad dat voor de deur ligt. Alfamar Beach en Sport vormt een rustige en ontspannen uitvalsbasis voor jouw vakantie in Algarve. Naast het buitenzwembad heeft het resort**** ook een verwarmd binnenzwembad, mocht het niet zo mooi weer zijn, en een sauna. Op Tripadvisor ontvangt dit hotel een prima beoordeling van 3 van de 5 punten.

Vakantie Algarve

 

screenshot van de deal

Algarve