Laat je betoveren door de Azoren

Inclusief vluchten, accommodaties met ontbijt en huurauto

  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €19,50
  • Beoordeling 8.4
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Inclusief eigen huurauto
Holidayguru tipt 23.09.20 tot 30.09.20
P.p. vanaf € 886,-

Eilandhoppen, maar dan net even anders! Tijdens deze indrukwekkende rondreis ontdek je de flora en fauna van de groene Azoren. Deze Portugese eilandengroep is een waar walhalla voor natuur- en wandelliefhebbers. Klaar om betoverd te worden?

Azoren

Rondreis Azoren

De archipel voor de kust van Portugal bestaat uit negen bewoonde en acht onbewoonde eilanden. Deze bijzondere eilandengroep is nog relatief onontdekt en een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Van verborgen watervallen tot indrukwekkende berggebieden en veel flora en fauna die alleen op deze eilanden te vinden zijn. Je gaat op ontdekkingstocht op de eilanden Terceira en Sao Miguel waar je historische steden vindt met prachtige paleizen, oude stadsmuren en bijzondere kerken. Ga op avontuur langs de ruwe kusten, vulkaankraters en geniet van de waanzinnige uitzichten.

Azoren

Fly en drive Azoren

Bij deze rondreis vlieg je van Amsterdam naar het eiland Terceira. Na een paar dagen vertrekt je binnenlandse vlucht naar het grootste eiland Sao Miguel om ook dit paradijs te ontdekken. Op het eiland Terceira verblijf je in het Azoris Angra Garden – Plaza Hotel waar iedere ochtend een heerlijk ontbijt voor je klaarstaat om de dag goed te beginnen. Op Sao Miguel verblijf je in het Hotel Matriz met ook dagelijks ontbijt inbegrepen. Op beide eilanden heb je natuurlijk ook je eigen huurauto tot je beschikking.

screenshot van de deal

Screenshot deal