All-inclusive vakantie naar de Algarve!

Inclusief vluchten, transfers en prachtig gelegen 3*-hotel aan de kust

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Golden Club Cabanas
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Ryanair
  • maaltijden No Catering
  • locatie Met zeezicht
P.p. vanaf € 272,-

Ontdek de mooiste plekjes van de Algarve voor slechts €272! Voor dit fijne prijsje boek je een 6-daagse vakantie naar deze populaire kustregio in Portugal, inclusief vluchten, transfers en all-inclusive verblijf in een prachtig gelegen 3*-hotel. Bekijk alle mogelijke vertrekdata hier en boek jouw Portugal vakantie! 

Zonvakantie Algarve

Vakantie Algarve

De Algarve is zo veel meer dan de populaire badplaats Albufeira en dat kun jij ontdekken tijdens deze vakantie! Je verblijft nabij het charmante vissersdorpje Cabanas in het zuidoosten van de Portugese kustregio. Hier vind je prachtige, ietwat afgelegen stranden waar je urenlang van de Portugese zon en het heerlijke weer geniet. Het is ook zeker de moeite waard om een auto te huren en meer mooie plekjes in de Algarve op te zoeken.

Algarve

Golden Club Cabanas

Het 3* hotel Golden Club Cabanas vind je midden in een prachtig natuurgebied in de Algarve. Een gratis boottransfer brengt je naar het strand op het nabijgelegen duineneiland. Je kunt ook een frisse duik nemen in het zwembad van het hotel of lekker ontspannen in het binnenzwembad met jacuzzi. Je voorgangers beoordelen het hotel gemiddeld met een 6.9.

Stranden van Algarve

screenshot van de deal

Algarve vakantie