slechts € 483,-

Ken je Alentejo al? Verken dit prachtige stukje Portugal nu met deze luxe fly & drive vakantie. Deze deal is inclusief vluchten, huurauto en verblijf in een prachtige en uitstekend beoordeelde accommodatie. Je boekt deze reis al vanaf €483!

Pe No Monte Portugal

Fly & Drive vakantie Portugal

Deze luxe fly & drive vakantie brengt je naar de kust van de Portugese regio Alentejo die tussen de Algarve en Lissabon in ligt. Vanaf je accommodatie rijd je met je huurauto in slechts 10 minuten naar de kust. Lissabon ligt zo’n 2,5 uur ten noorden, leuk voor een dagtripje! Kijk eens in mijn Travel Magazine voor leuke insider tips voor Lissabon.

Pe No Monte Portugal

Pe No Monte

Pe No Monte is een bijzondere, kleinschalige vakantie accommodatie op slechts 10 minuten van de kust van Alentejo. Je verblijft in een van de strak ingerichte kamers met een groot raam en terras. Aan een van de twee zwembaden kun je heerlijk van het Portugese zonnetje genieten.  Deze deal is ook inclusief een workshop bier maken, een hobby van de eigenaar! Op Tripadvisor ontvangt dit vakantieverblijf een uitstekende score van 4,5 van de 5 punten en een certificaat van uitmuntendheid.

Pe No Monte Portugal

screenshot van de deal

Screenshot deal