slechts € 269,-

Wil je eens iets anders voor je vakantie in Portugal? Lijkt een eigen auto onderweg je wel iets, maar wil je niet eerst helemaal vanuit de Lage Landen naar de zon toe moeten rijden? Je weet wel, waardoor je de helft van je vakantiedagen al opgebruikt hebt voor je überhaupt op je bestemming bent. Dan heb ik misschien wel iets voor je. Deze vakantie naar Sintra en Lissabon met huurauto namelijk! Lissabon ken je wel, en misschien heb je mijn artikel vol Lissabon tips wel gelezen. Nu snap ik best dat Sintra nou niet meteen bij iedereen een belletje laat rinkelen, dus laat ik beginnen met een foto.

Vakantie portugal

Vakantie Portugal

Dat ziet er toch sprookjesachtig uit? Het sprookje genaamd Sintra: een must see tijdens je vakantie in Portugal. Je begint je reis door naar Lissabon te vliegen, waar je op het vliegveld meteen je huurauto op kunt halen. Vervolgens is het slechts 30 kilometer rijden naar je hotel, wat dicht bij zowel het Nationaal Park Sintra-Cascais als bij het strand Praia da Adraga ligt. Een ideale uitvalsbasis dus! Met jouw huurauto kun je vanaf je hotel dus zowel cultuur, strand, als stad verkennen! Trek zeker 1 of 2 dagen uit voor Sintra zou ik zeggen, hetzelfde geldt voor Lissabon. De tijd die je daarna nog overhoudt kan je vervolgens doorbrengen op het strand om nog even aan je kleurtje te werken. Klinkt als een goede combinatie reis toch? Wil je meer weten over deze regio, de rest van Portugal, of zoek je toch een andere Portugal deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Portugal vakantie.

Vakantie naar Sintra en Lissabon

Jouw hotel tijdens je vakantie Portugal

Tijdens je vakantie in Portugal moet je natuurlijk een goed hotel hebben. Je hotel in Sintra is het Quinta das Murtas. Dit hotel krijgt een erg goede beoordeling op Tripadvisor van 3.5 van de 5 sterren. Voor jouw vakantie is dit hotel een uitstekende keuze, omdat het buiten de stedelijke drukte ligt en je daardoor makkelijk met je auto eropuit gaat. In de directe omgeving vind je onder andere de twee kastelen van de foto’s hierboven, maar ook het Praia da Adraga strand is erg dichtbij te vinden. Natuurlijk kun je Lissabon niet missen! Sommige highlights tijdens een stedentrip Lissabon zijn het São Jorge kasteel, het Cristo Rei standbeeld, en natuurlijk alle zoete hapjes die ze er voor je hebben! Al met al is deze fly and drive vakantie naar Sintra en Lissabon echt een aanrader!

Vakantie portugal

screenshot van de deal

vakantie portugal