slechts € 245,-

Als je deze mooie plaatjes ziet, wil je toch direct op vakantie naar Portugal? Boek nu deze Fly and Drive Portugal en verblijf in een super luxe 4*-hotel! Je huurauto staat voor je klaar op het vliegveld zodat jij direct achter het stuur kunt kruipen om het noorden van Portugal te ontdekken. Bekijk alle details en mogelijke vertrekdata hier

Portugal vakantie

São Félix Hotel Hillside and Nature

Je uitvalsbasis tijdens deze fly and drive vakantie gaat je zeker weten bevallen. Het 4*-hotel staat in het midden van de vrije natuur en heeft een buitenzwembad met panoramisch uitzicht over de Atlantische Oceaan!  Het hotel bevindt zich op de berg Felix, in de buurt van de badplaats Póvoa de Varzim. Geniet heerlijk van de zon op een ligbedje naast het zwembad of ontdek de omgeving. Verder zal je heerlijk slapen in de moderne kamers met uitzicht over de prachtige natuur. Dit hotel wordt dan ook ontzettend goed beoordeeld met een 8.6!

Portugal vakantie

Fly and drive Noord-Portugal

Tijdens je fly and drive door het noorden van Portugal rijd je door prachtige landschappen. De uitgestrekte wijngaarden, imposante natuurgebieden en historische steden maken dit een geweldige streek om per huurauto te ontdekken. Verder leent de omgeving rondom je hotel zich ook perfect voor een wandeltocht, fietstocht of om te paardrijden. De historische stad Braga is makkelijk te bereiken. De Atlantische zee ligt op zo’n 6 kilometer afstand en met 35 kilometer ben je al in Porto.

Porto Portugal

screenshot van de deal

Screenshot deal