slechts € 245,-

Zoek je een vakantie zonder zorgen in een sprookjesachtige omgeving? Vertrek naar Puglia, in de hak van de laars van Italië! Je verblijft in een kleinschalige Bed & Breakfast met de perfecte score van 5 van de 5 sterren op Tripadvisor, inclusief certificaat van uitmuntendheid. Het is de beste accommodatie in de hele regio!! Per huurauto trek je erop uit om de regio verder te ontdekken, deze geweldige Bed and Breakfast is je uitvalsbasis en de vluchten zitten ook bij de prijs inbegrepen. Beter wordt het toch haast niet? Bekijk hier snel de data en boek je reis!

Trulli Terra Magica

Bed & Breakfast Trulli Terra Magica

Hotel Trulli Terra Magica bevindt zich op een rustige plek in Putignano. De kleinschalige Bed & Breakfast heeft meerdere trulli – de traditionele stenen huisjes uit de regio. De gastvrouw en -heer Micaela en Beppe doen er alles aan om je een warm welkom te geven en voorzien je graag van info over de regio. Het uitgebreide ontbijt (inbegrepen) zorgt ervoor dat je optimaal aan de dag kunt beginnen. Op Tripadvisor krijgt deze B&B met zwembad een uitstekende score van 5 van de 5 sterren en een certificaat van uitmuntendheid.

Bed and Breakfast Puglia

Vakantie Puglia

Vanuit deze perfecte uitvalsbasis kun je de regio verkennen met je huurauto. Niet ver van de accommodatie liggen de grotten van Trullo. Met een half uurtje rijden ben je aan de kust en het stadje Monopoli. De stad Bari ligt op ongeveer 60 kilometer, leuk voor een dagtrip! Geniet van de omgeving met deze fly and drive vakantie naar Puglia.

Trullo hotel Puglia

screenshot van de deal

Screenshot Puglia deal