Weekendje skiën in Frankrijk voor een bodemprijs

Weekendje skiën inclusief verblijf en skipas!

  • Hotel LES RÉSIDENCES DE VALFRÉJUS
  • Sterren
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 89,-

Ga op wintersportvakantie voor 3 dagen naar het gezellige skigebied Valfréjus in Frankrijk. Leef je overdag uit op de pistes en zoek ’s avonds de gezelligheid op in één van de barretjes. Deze deal kost je slechts €89 per persoon, inclusief skipas en verblijf voor 4 personen.

mountain-landscape-in-les-deux-alpes-french-alps_shutterstock_Wintersport Valfrejus, Frankrijk-158458058-copy

Skivakantie Valfréjus

Valfréjus is een klein doch gezellig skigebied dichtbij de Italiaanse grens. Hier vindt je ongeveer 70 km aan pistes (vooral blauwe pistes, maar ook aantal off-piste mogelijkheden). Veel kilometers maken zit er hier niet in, maar het voordeel van dit gebied is dat de prijzen nog relatief laag zijn. Het dorpje is gebouwd voor de wintersport. De meeste appartementen liggen bij de lift zodat je vrij snel op de piste kunt staan.

 

Les Résidences de Valfréjus

Je verblijf tijdens deze skivakantie zal in een van de appartementen van Valfréjus zijn. Deze appartementen zijn netjes ingericht, en beschikken over een keuken zodat je zelf het diner kan bereiden. Of ga uiteten in een van de restaurantjes van dit gezellige dorp. Verder ontvang je bij deze deal een keer een gratis voucher voor een spa in de stad, om met het hele reisgezelschap 1,5 uur lekker te gaan ontspannen!

niclas_vestefjell-skiing_in_sweden_-1993-1-707x471-Wintersport Valfrejus, Frankrijk

screenshot van de deal

skivakantie frankrijk