Adembenemende reis naar IJsland

Incl. geweldig hotel, vluchten, ontbijt en excursies!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Reykjavik Konsulat Hotel, Curio Collection by Hilton 4*
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 600,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DReykjavik%26affid%3DReykjavikKonsulatHotelMaart19%26produit%3D285712" text="Hier boeken"]

Dit is wel heel erg mooi. Met deze aanbieding vertrek je binnenkort naar het magische IJsland en verblijf je in een uitstekend beoordeeld 4*-hotel. Je slaapt in een heuse King Classic Kamer, krijgt iedere ochtend ontbijt en gaat op excursie! Dit alles krijg jij voor de goede prijs van €600 inclusief de vluchten. Kom op verkenningstocht in adembenemend IJsland en boek hier.

IJsland vakantie

IJsland vakantie

IJsland spreekt tot de verbeelding met zijn prachtige gletsjers, geisers, de Blue Lagoon, het noorderlicht en de lijst gaat nog wel even door. Natuurlijk wil je tijdens je vakantie zo veel mogelijk van deze prachtige natuurfenomenen aanschouwen. Gelukkig krijg je met deze mooie aanbieding je excursies inclusief. Afhankelijk van de datum en de lengte van je vakantie maak je een Gouden Cirkel excursie, een noorderlicht excursie, een Jokulsarlon gletsjermeer excursie, een zuidkust excursie en ga je walvisspotten. Dit wordt een onvergetelijke ervaring.

IJsland vakantie

Reykjavik Konsulat Hotel, Curio Collection by Hilton 4*

Je verblijft in de bruisende hoofdstad van het eiland, Reykjavik. Hier ga je naast natuur ook de nodige architectuur en cultuur proeven. In het hotel zelf verblijf je in een heerlijke ruime kamer die een koning niet zou misstaan. In het hotel geniet je ’s ochtends van het ontbijt en ’s middags of ’s avond van de jacuzzi en sauna. Volgens mij kan deze vakantie niet meer stuk 😉 Het hotel wordt uitstekend beoordeeld met gemiddeld een 9.6.

IJsland vakantie

screenshot van de deal

Reykjavik vakantie