Relaxen met een vakantie in Griekenland in een 4* hotel

Incl. vlucht en verblijf in een 4* hotel o.b.v. all inclusive

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • maaltijden All-inclusive
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €15
  • Beoordeling 8.8
vanaf Brussel
Holidayguru tipt 17.10.19 tot 22.10.19
P.p. vanaf € 594,-

Relaxen onder de zon in de Griekenland! Voor €594 ben je al in het mooie Griekenland op het eiland Rhodosen verblijf je ook nog eens op basis van all inclusive in een 4* hotel! Voetjes in de lucht want het relaxen kan beginnen! Reminder: om deze deal te kunnen bekijken, dien je je eerst gratis aan te melden op de website van Voyage Privé. Op de volgende pagina zie je dan de deal linksboven.

Grecotel Lux Me Rhodos

Dit fantastische 4* hotel heeft een adembenemend uitzicht op de Middellandse zee. En raad eens? Daar ga jij verblijven tijdens je vakantie! Dit exclusieve resort is erg modern, heeft uitzicht op de zee en ligt ook nog eens direct aan het strand. Als het je allemaal iets te warm wordt kun je ook afkoelen in het te gekke zwembad of even helemaal tot rust komen in de spa. In dit hotel verblijf je op basis van all inclusive. Je slaapt in een Superior Kamer met zeezicht en bij aankomst wacht hier je ook nog een heerlijke fles wijn en een fruitmand. Je hotelkamer is o.a. uitgerust met wifi, airconditioning en nog veel en veel meer!

Rhodos, Griekenland

Je geniet van een luxe vakantie op Rhodos. Dit heerlijke eiland biedt een perfecte mix van een zon, zee, strand vakantie en geschiedenis cultuur. Wat vind je naast heel veel zonneschijn nog meer hier? Oude tempels met een prachtig uitzicht bijvoorbeeld. En natuurlijk niet vergeten dat als je eenmaal in Griekenland bent je ook wat van die Griekse specialiteiten moet proeven! Lees ook mijn Rhodos tips voor de leukste weetjes en must-sees tijdens jouw Rhodos vakantie.

Rhodos vakantie

screenshot van de deal

Screenshot deal