All inclusive resort op een toplocatie op Rhodos

8 dagen Rhodos inclusief verblijf, vluchten en transfers

  • Hotel Kalithea Horizon Royal
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij TUIfly
  • maaltijden All-inclusive
  • transfer Inclusief
  • locatie Met zeezicht
Holidayguru tipt: 16. okt tot 23. okt Kalithea
slechts € 532,-

Dobberen in een zwembad met uitzicht op de zee, snorkelen tussen tropische vissen en een cocktail drinken aan de poolbar met uitzicht op het strand….dat klinkt toch als een heerlijke vakantie in Griekenland? Hotel Kalithea Horizon Royal ligt echt op een toplocatie op Rhodos. In dit luxe hotel geniet je voor €532 een week lang van een all inclusive verblijf, inclusief retourvlucht en transfers. Lees hies alles over deze deal en boek jouw vakantie!

Zwembad aan ze bij Kalithea Horizon Royal Hotel

Vakantie Rhodos

Ruige kliffen, uitgestrekte stranden, een kleurrijke onderwaterwereld en een stralend zonnetje…welkom in Kalithea! In deze plaats in het noordoosten van het Griekse eiland Rhodos kun je fantastisch snorkelen, genieten van de zon op kilometerslange stranden en dobberen in de Bronnen van Kalithea. Ik raad je ook zeker aan om tijdens je vakantie op Rhodos de hoofdstad te bezoeken. Bezoek het Grootmeesterpaleis en klim naar de top van de Monte Smith vanaf waar je uitkijkt over de stad en de zee. Nog meer weten over dit Griekse eiland? Lees al mijn Rhodos tips!

Baai in Kalithea op Rhodos

Hotel Kalithea Horizon Royal

Duik in een van de drie zwembaden en kijk vanuit het water uit over zee. Boven op een klif met een waanzinnig uitzicht ligt het Kalithea Horizon Royal Hotel. Vanuit het hotel wandel je gemakkelijk naar de privébaai waar je al snorkelend de kleurrijke onderwaterwereld ontdekt. Het uitgestrekte strand van Faliraki ligt slechts 5 kilometer verderop en ook het centrum van Kalithea is niet ver weg. Niet zo gek dus dat dit fantastisch gelegen resort erg populair is. Op Tripadvisor beoordelen reizigers dit hotel met 4,5 van de 5 punten en ontvangt het een certificaat van uitmuntendheid. Hier wil je heen!

Zwembad bij Kalithea Horizon Royal hotel op Rhodos

screenshot van de deal

screenshot