slechts € 79,-

Bezoek ‘de Eeuwige Stad’ Rome tijdens een citytrip en vergaap je aan meer dan 28 eeuwen geschiedenis, kunst en cultuur, of ontdek juist de moderne kant van de eeuwige stad met zijn barretjes, winkels en niet te vergeten: restaurants, waar je smult van de overheerlijke Italiaanse keuken! Lees hier snel alle details over de deal. Buon viaggio!

Roman ruins in Rome, Forum

Stedentrip Rome

Je kunt het historische Rome duizend keer bezocht hebben en nog vind je iedere keer nieuwe straatjes, bezienswaardigheden of ontdek je een andere Italiaanse lekkernij. Ja, deze stad blijft mij boeien! Struin over de piazza’s, geef je ogen de kost aan de geschiedenis die hier arm in arm gaat met het hedendaagse. Na een lange dag plof je in de avond lekker neer op een van de terrasjes voor een smakelijk diner en een wijntje terwijl je geniet van de warme avond en het Italiaanse geroezemoes om je heen.

Fontein in Rome

Villa Rosa

Het 3*-hotel Villa Rosa ligt in de gezellige wijk Trastevere en op slechts 5 minuten lopen van het treinstation. Hierdoor kun je gemakkelijk de hele stad ontdekken. In de ochtend wordt er verder een lekker ontbijt geserveerd in het restaurant van het hotel en ’s avonds kun je hier ook genieten van een Italiaans diner. De comfortabele hotelkamers zijn voorzien van televisie, airconditioning en natuurlijk is er gratis wifi. Het personeel van het hotel staat verder de hele dag voor je klaar! Op Tripadvisor krijgt het hotel een goede beoordeling van 3,5 van de 5 sterren!

Rome First Person View iStock_000048238760_Large-2

screenshot van de deal

Screenshot van de deal