Onvergetelijke rondreis Tunesië o.b.v. halfpension

Inclusief vluchten, vervoer ter plaatse, hotels en veel excursies

P.p. vanaf € 439,-

Ben jij toe aan een andere vakantie, een reis om nooit te vergeten en een waarvan je nog lang nageniet? Zoek niet verder en pak deze fantastische deal naar Tunesië. Je gaat dit Afrikaanse land niet alleen bezoeken, maar ook grondig verkennen tijdens deze rondreis. Je betaalt slechts €439 en daarvoor krijg je de vluchten, het vervoer in Tunesië, hotels o.b.v. halfpension, Nederlandse reisleiding en heel veel excursies! Ga op de reis van je dromen en boek de aanbieding hier.

Rondreis Tunesië

Waan je in een sprookje

Tijdens deze ware droomreis reis je in acht dagen langs alle wonderen die Tunesië te bieden heeft. Bezoek de Medina in Tunis, de opgravingen van historisch Carthago (de stad van Dido), het zoutmeer Chott el Djerid, kruidenmarkten en meer. Verwonder je over de woestijn en het landschap, terwijl je geniet van de lokale keuken en vrienden wordt met een luierende kameel. Zo veel belevenissen in korte tijd, zeker een reis die je voor altijd bijblijft. Voor het volledige reisprogramma kijk je hier.

Rondreis Tunesië

7 nachten, 6 uitstekende hotels

Omdat je aan het rondreizen bent, zal geen dag hetzelfde zijn, daarom verblijf je ook in zes verschillende 4 en 5*-hotels waarin je wordt voorzien van halfpension. Het lokale eten waar je in de ochtend en in de avond van geniet zit dus gewoon al bij de prijs inbegrepen. Voor een lijst van alle zes hotels bekijk je de aanbieding.

Rondreis Tunesië

screenshot van de deal

Rondreis Tunesië