Scandinavisch sprookje: rondreis door Noorwegen

9-daagse rondreis inclusief retourvlucht, hotels met ontbijt en transfers

  • Luchtvaartmaatschappij KLM
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 1229,-
Naar de deal

Indrukwekkende fjorden en gletjsers, besneeuwde bergtoppen, diepblauwe meren en dichtbegroeide bossen. Ga deze zomer op vakantie naar de bijzonder mooie en uiteenlopende landschappen van Noorwegen. Deze rondreis door Noorwegen neemt je per trein, bus en ferry mee dwars door het Scandinavische land en laat je de mooiste natuurgebieden en de leukste steden zien. Vertrek in juni of juli. Bekijk alle details over deze rondreis hier en boek deze droomvakantie!

Vrouw bij fjord in Noorwegen

Rondreis Noorwegen

Deze rondreis trap je af in de hoofdstad Oslo. Loop over het schuine dak van het moderne Operahuis, stap op de ferry naar museumeiland Bygdøy en eet een hapje in de Mathallen in de hippe wijk Grünerløkka. Met de trein reis je verder naar Lillehammer, in 1994 het decor van de Olympische Winterspelen en enkele jaren geleden van de gelijknamige Netflix-serie. Hier stap je op de trein en reis je via de Rauma Railway naar Åndalsnes. Dit is een van de mooiste treinreizen van Noorwegen, dus vergeet niet af en toe naar buiten te kijken! Na een bezoek aan het Sognefjord en de  stad Bergen reis je over de beroemde Bergen Railway weer naar Oslo en kijk je terug op een onvergetelijke reis door Noorwegen. Wil je meer weten over het weer en klimaat in Noorwegen, check dan hier de beste reistijd.

De stad Bergen in Noorwegen

Hotels in Noorwegen

Deze rondreis door Noorwegen kent een druk programma waarbij je vaak je wandelschoenen aantrekt om de waanzinnige natuur te verkennen. Daarom is het fijn dat je tijdens je vakantie in comfortabele hotels verblijft en elke ochtend een goed ontbijtje voorgeschoteld krijgt. De hotels zijn bovendien centraal gelegen. Zo overnacht je in Oslo in Thon Hotel Terminus, niet ver van winkelstraat Karl Johans Gate, en in Bergen vlakbij de haven. Ben je nieuwsgierig naar alle hotels van deze reis, bekijk dan de deal.

Oslo Noorwegen

screenshot van de deal

screenshot_rondreis_noorwegen