Vakantie Salou met volpension in een 4*-hotel!

Verblijf volpension in een 4*-hotel en vluchten voor slechts €127!

  • Hotel Four Elements Suites
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Onbekend
  • maaltijden Volpension
  • locatie Met zeezicht
slechts € 127,-
Bekijk deze deal &g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DSalou%26affid%3DFourElementsSep18%26produit%3D265220" text="Hier boeken"]

Wauw! Vertrek richting het zonnige Salou aan de Costa Dorada in Spanje en verblijf in dit prachtige 4*-hotel! Je bent helemaal klaar voor een vakantie in Salou met ook nog eens ontbijt, lunch en diner die voor je klaar staan! En dat allemaal voor slechts €127 per persoon, inclusief retourvluchten! Bekijk hier de beschikbare vertrekdata.

Four Elements Suites

Je verblijf tijdens deze Spanje vakantie zal je zeker niet tegenvallen. Dit 4*-hotel ligt direct aan het strand en beschikt ook over een groot zwembad. Vanaf het dakterras heb je een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Voor slechts €7 per persoon extra verblijf je in een heuse suite met twee slaapkamers, perfect voor twee vrienden of als de geliefden elkaar een beetje zat zijn :). Je zal in dit hotel verblijven op basis van volpension, wat betekent dat het ontbijt, de lunch en het diner inclusief is! Alleen de drankjes hoef je nog zelf te betalen! Er is een grote variatie aan gerechten, dus er zal voor ieder wat wils zijn!

Vakantie Salou aan de Costa Dorada

Salou is een van de bekendste badplaatsen van Spanje. Met haar lange zandstranden en blauwe zee zal dit een heerlijke zonvakantie worden. Het hotel ligt ook in de buurt van een van de grootste attractieparken van Europa: PortAventura! Het attractiepark biedt vermaak voor jong en oud!

Wil je meer weten over deze regio, de rest van Spanje, of zoek je toch een andere Spanje deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Spanje vakantie.

 

screenshot van de deal

Screenshot VP