Vakantie Santorini

8 dagen inclusief vlucht, transfer en hotel

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Blue Sea
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Brussel
  • Luchtvaartmaatschappij Onbekend
  • maaltijden No Catering
  • transfer Inclusief
Holidayguru tipt 05.05.17 tot 12.05.17 Kamari
P.p. vanaf € 354,-

Het Griekse eiland Santorini een idyllische vakantiebestemming! Ga op vakantie naar dit prachtige eiland in mei dit jaar, geniet van de Griekse zon, gastvrijheid en de wereldberoemde zonsondergangen op dit bijzondere eiland! Vakantie Santorini vanaf €354 incl. vlucht, transfer en hotel!

sunset over Santorini

Santorini is één van de mooiste eilanden van Griekeland. Wil je de karakteristieke witte huisjes met blauwe daken zien? Breng dan een bezoek aan het dorpje Oia! Ook de ruïnes van Thira zijn de moeite waard en die liggen vlakbij de verblijfsplaats! Het zand op vele stranden is zwart van kleur vanwege de vulkanische oorsprong.

Je overnacht in hotel Blue Sea***. Deze appartementen liggen vlakbij het strand. Daarnaast kun je lekker slenteren door de winkelstraatjes van Kamari. Voor een verkoelende duik kun je ook terecht in het zwembad van het complex. Op Trivago krijgt het complex een score van 76/100.

Panoramic view of Santorini, Greece iStock_000089536317_Large-2

Wil jij naar het idyllische Santorini? Boek dan snel!

screenshot van de deal

santorini