slechts € 83,-

Dit is bijna niet te geloven, op vakantie op Sardinië voor slechts €83! Voor deze prijs vlieg je naar Cagliari en verblijf je 8 dagen op een vakantiepark aan zee. Zo’n deal laat je toch niet aan je voorbij gaan? Kijk hier snel voor alle details en data voor deze spotgoedkope vakantie naar Sardinië!

beach sky sea coast sardinia

Sardinië, Italië

In de Middellandse zee vind je het Italiaanse eiland Sardinië. In Sardinië hebben we het over gigantische kliffen, witte zandstranden, kristalhelder water en Italiaanse sferen. Zie je jezelf hier ook al op het strand zitten met een glaasje Limoncello in je hand? En voor ieder is er ook wat wils, of je nu van de natuur houdt of liever op cultuur tour gaat, op dit prachtige eiland kan het allemaal.

Cagliari Street Sardinien iStock_000016541412_Large-2

Residence Porto Corallo Vacanze

Mocht je even willen uitrusten van al dat wandelen dat kun je terecht in het 3* Residence Porto Corallo Vacanze. Hier verblijf je tijdens jouw vakantie in Sardinië en geloof me er zijn genoeg faciliteiten hier om jou een top vakantie te bieden. Restaurants, strandbarretjes en een mooi zwembad, wat wil je nog meer? Je hebt ook de mogelijkheid om bij het hotel fietsen en (zeil)boten of duikspullen te huren. Je verblijft in appartement dat voorzien is van o.a. kitchenette, koffiezetapparaat en balkon of terras. Dit appartementencomplex krijgt een goede beoordeling van een 7.7 van de 10 punten.

Sardinien La Pelosa Beach iStock_000013195877_Large-2

screenshot van de deal

Screenshot deal