slechts € 249,-

Tijd voor een heerlijke zonvakantie Sicilië! Het prachtige Italiaanse eiland heeft veel moois te bieden. En laat ik nu net een goedkope deal voor je hebben gevonden naar dit eiland. Voor €249, inclusief vluchten, transfers en verblijf, ontdek jij alle bezienswaardigheden die Sicilië rijk is. Bekijk de mogelijke vertrekdata en verdere details van deze deal hier.

Scenic view of Taormina coastline in Sicily

Zomervakantie Sicilië

Sicilië is het grootste eiland in de Middellandse Zee en staat naast zijn heerlijke keuken ook bekend als cultuur- en natuurbestemming. Het adembenemende landschap wordt er afgewisseld met prachtige steden, schilderachtige dorpjes en andere bezienswaardigheden. Wil je meer weten over deze regio, de rest van Italië, of zoek je toch een andere Italië deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Italië vakantie.

Hotel Sicilië

Residence Villaggio Alkantara

Je verblijft 7 nachten in Residence Villaggio Alkantara, gelegen in een prachtige groene omgeving, ideaal voor een ontspannende vakantie onder de Siciliaanse zon. Het hotel is voorzien van gratis wifi en er is een groot buitenzwembad om in af te koelen. Vanuit het hotel kun je zelfs de Etna zien. De vulkaan ligt 40 kilometer verderop en is zeker de moeite waard voor een dagtripje. Op Tripadvisor krijgt deze prachtige accommodatie een goede beoordeling van 3,5 van de 5 sterren.

cataniasicily-italy-_shutterstock_453333976

screenshot van de deal

Screenshot