slechts € 474,-

Voor maar €474 voor 8 dagen naar Sicilië vliegen, waar je dan verblijft in een 4* hotel op all-inclusive basis en dat in de zomervakantie….dat is toch een erg mooie en vooral goedkope aanbieding, of niet dan?

Sicilie vakantie

Eloro hotel

Jouw uitvalsbasis tijdens deze vakantie op Sicilië is het 4* Eloro hotel. Het hotel ligt direct aan het fijne zandstrand bij het plaatsje Lido di Noto. Dit in 2017 gerenoveerde hotel heeft veel activiteiten te bieden en doordat je verblijft op basis van all inclusive, krijg je ook elke dag goed te eten! En wie wilt er nou niet onbeperkt Italiaans eten?! Je verblijft in een kamer met balkon, ook wel zo lekker. Het hotel krijgt op Zoover een 8.8.

Vakantie op Sicilië

Pak je spullen maar, want jij gaat genieten van deze vakantie op Sicilië. Vlieg naar het grootste eiland van Italië, waar je met een all-inclusive 4* hotel als uitvalsbasis genoeg vrije tijd hebt om het eiland te ontdekken. Sicilië is dat grote eiland in de Middellandse Zee, zeg maar de bal waar de Italiaanse laars tegenaan schopt. Doordat het eiland relatief centraal in de Middellandse Zee ligt, vind je hier niet enkel Italiaanse invloeden, maar bijvoorbeeld ook Griekse en Arabische invloeden. Bepalend voor het landschap op het eiland is natuurlijk de grote vulkaan in het midden, de Etna. Wil je meer weten over dit eiland, lees dan mijn Travel Magazine artikel vol Sicilië tips!

Strand op Sicilië

screenshot van de deal

Screenshot deal