slechts € 287,-

Begin alvast plannen te maken voor de lente want dan zit jij op Sicilië! Ja, je hoort het goed. Tijd voor de vroegboekkorting. Voor maar €287 heb je vliegtickets en verblijf je in een goed 4* hotel op basis van all-inclusive. Waar wacht je nog op, ga snel je koffer inpakken! Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details voor deze droomvakantie. 

“Lipari Island (Aeolian Islands, Sicily, Italy)”

Sicilië vakantie

Het grootste eiland in de Middellandse Zee is Sicilië en het staat behalve om de traditionele keuken ook bekend als cultuurbestemming. Het indrukwekkende landschap wordt afgewisseld met kleurrijke dorpjes en culturele bezienswaardigheden. Vergeet niet dat hét kenmerkende symbool van Sicilië de vulkaan Etna is. Verder heb je er veel mooie kapellen die je kunt bezoeken en oh, wat dacht je van de Blauwe grot. In deze indrukwekkende grot is het water felblauw gekleurd. Een top vakantie ligt in het verschiet en dan hebben we het nog niet eens over je verblijf gehad.

Piazza del Duomo in Catania with the Cathedral of Santa Agatha in Catania in Sicily, Italy._shutterstock_263006804

Hopps Hotel

Relaxen doe je in het 4* Hopps Hotel in het centrum van Mazara del Vallo. Buiten je hotel vind je veel winkeltjes, restaurants, bars en ijssalons. Yumm! Daarnaast vind je bij het hotel een heerlijk zwembad dat omringd is met zand en ligbedden. Je verblijft in een nette hotelkamer met airconditioning, televisie en wifi.

vakantie sicilie

screenshot van de deal

Screenshot deal