slechts 349,- €

Begin alvast plannen te maken voor volgend voorjaar want dan zit jij op Sicilië! Ja, je hoort het goed! Tijd voor de vroegboekkorting! Voor maar €349 heb je vliegtickets en verblijf je in een goed 4* hotel op basis van all inclusive. Waar wacht je nog op, ga snel je spullen pakken! Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details voor deze droomvakantie. 

“Lipari Island (Aeolian Islands, Sicily, Italy)”

Vakantie Sicilië, Italië

Het grootste eiland in de Middellandse Zee is Sicilië en staat behalve om de traditionele keuken ook bekend als cultuurbestemming. Het indrukwekkende landschap wordt afgewisseld met kleurrijke dorpjes en culturele bezienswaardigheden. Vergeet niet dat hét kenmerkende symbool van Sicilië, de vulkaan Etna is! Verder heb je er vele mooie kapellen die je kunt bezoeken en oh, wat dacht je van de Blauwe grot. In deze indrukwekkende grot is het water felblauw gekleurd! Een top vakantie ligt in het verschiet en dan hebben we het nog niet eens over je verblijf gehad! Wil je meer weten over Sicilië, de rest van Italië, of zoek je toch een andere Italië deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Italië vakantie.

Piazza del Duomo in Catania with the Cathedral of Santa Agatha in Catania in Sicily, Italy._shutterstock_263006804

Hopps Hotel

Relaxen doe je in het 4* Hopps Hotel in het centrum van Mazara del Vallo. Buiten je hotel vind je vele winkeltjes, restaurants, bars en ijssalons. Yumm! Buiten vind je een heerlijk zwembad dat omringd is met zand en ligbedden. Je verblijft in een nette hotelkamer met airconditioning, televisie en wifi. Op Tripadvisor  krijgt dit hotel een beoordeling van 4 uit de 5 punten.

Het Hopps Hotel, Sicilië
Hopps Hotel

screenshot van de deal

Sicilië
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)