slechts € 474,-

Begin maar vast met je koffer inpakken, want je gaat naar Sicilië! Boek snel deze zomervakantie en ga all inclusive van de zon genieten op het Italiaanse eiland. Deze aanbieding is inclusief retourvlucht, transfers en all inclusive verblijf in een 4* hotel. Voor maar €474!

Strand Sicilie

Hopps Hotel

Relaxen doe je in het 4* Hopps Hotel in het centrum van Mazara del Vallo. Buiten je hotel vind je veel winkeltjes, restaurants, bars en ijssalons. Yumm! Daarnaast vind je bij het hotel een heerlijk zwembad dat omringd is met zand en ligbedden. Je verblijft in een nette hotelkamer met airconditioning, televisie en wifi.

vakantie sicilie

Sicilië vakantie

Het grootste eiland in de Middellandse Zee is Sicilië. Dit eiland staat behalve om de traditionele keuken ook bekend als cultuurbestemming. Het indrukwekkende landschap wordt afgewisseld met kleurrijke dorpjes en culturele bezienswaardigheden. En vergeet niet dat hét kenmerkende symbool van Sicilië de vulkaan Etna is. Verder heb je er veel mooie kapellen die je kunt bezoeken en oh, wat dacht je van de Blauwe grot. In deze indrukwekkende grot is het water felblauw gekleurd. Wil je meer weten over dit eiland? Lees mijn Sicilië tips!

Sicilie vakantie

screenshot van de deal

Screenshot deal