slechts € 225,-

Heb ik een unieke ervaring voor jullie in de aanbieding! Je vliegt vanuit Zaventem naar Sicilië maar dat is niet je eindbestemming. Jij reist verder naar het eiland Vulcano net voor de Siciliaanse kust en met – jawel- een vulkaan en prachtige zwarte zandstranden! Hier verblijf je in een prachtig viersterrenhotel dat grenst aan de zee. Wow! Bekijk hier de beschikbare reisdata.

Hotel Mari del Sud uitzicht

Hotel Mari del Sud

Je hotel is een echt pareltje. Het is moeilijk om niet onder de indruk te zijn van de leuke inrichting van de kamers. De tuin is ruim en verzorgd en herbergt een zalig zwembad. Je kan relaxen in bubbelbaden die uitkijken over de baai van het hotel, fantastisch! De standaardboeking biedt enkel ontbijt maar je kan steeds upgraden naar halfpension. Misschien wel een aanrader want het restaurant serveert enkele overheerlijke Siciliaanse gerechten.En vergeet geen aperitiefje te drinken aan de pool bar! Hotel Mari Del Sud geniet van een mooie 4 sterren beoordeling op Tripadvisor en kreeg een Certificaat van uitmuntendheid.

Hotel Mari del Sud kamer

Vakantie Sicilie

Het contrast van de vulkanische zwarte zandstranden, de azuurblauwe zee en de groene beplanting die je overal op het eiland treft, maken van Vulcano een unieke plek. Het eiland is niet enorm groot wat wel leuk is want zo kan je van strand naar strand hoppen. Actievelingen kunnen de vulkaan beklimmen en genieten van de vergezichten over de Middellandse Zee, de naburige eilanden en Sicilië. Of bezoek de vulkanische baden of modderbaden voor een natuurlijke wellness ervaring.

Hotel Mari del Sud uitzicht

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive