slechts € 66,-

Van tijd tot tijd wil je wel eens lekker relaxen niet waar? Wat dacht je van een vakantie in Spanje aan de Costa Brava!? Heerlijk in het zonnetje liggen met een campingvakantie in Spanje, dat wordt pas relaxen. Je boekt deze vakantie al voor €66! Dat is inclusief vluchten en 4*-verblijf! Bekijk hier snel alle mogelijk data en verdere details.

Spanje vakantie

Campingvakantie Costa Brava

De reis gaat naar de altijd zonnige Costa Brava! Deze kust in het noordoosten van Spanje is enorm divers. Van de zeer bekende badplaatsen tot aan de gemoedelijke vissersdorpjes. Een bezoek aan wereldstad Barcelona behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden! Wat dacht je van een bezoekje aan het stadion van FC Barcelona, het Camp Nou, of een bezoek aan de imposante Sagrada Familia?

salou_214229986

Camping Valldaro

Je uitvalbasis is camping Valldaro in Playa de Aro. Deze camping ligt tussen de zee, de bergen en de vallei. Neem een verkoelende duik in een van de twee zwembaden of kom relaxen in de whirlpool! In de zomer verzorgt een animatieteam activiteiten voor jong en oud. Je verblijft op camping Valldaro in de bungalowtent Blue! De camping wordt uitstekend beoordeeld met gemiddeld een dikke 8.0 gebaseerd op meer dan 200 reviews.

Calella de Palafrugell2

screenshot van de deal

Spanje vakantie