slechts 469,- €

Nou, zo’n luxe vakantie in een 5 sterren kasteel kom ik niet elke dag tegen! En dan nog zo’n wondermooi kasteel! Zoals je ziet op de foto’s hieronder is dit echt wel een plaatje! Dankzij de huurauto die inbegrepen is in deze deal, verken je de streek van Soria in het noorden van Spanje, met een prachtige natuur en boeiende cultuur. Bekijk hier de beschikbare reisdata voor deze unieke vakantie!

Castillo de Somaén panorama

Vakantie Spanje

Soria is een eerder onbekende regio in het Noorden van Spanje. Maar onbekend is onbemind en Soria heeft immers veel te bieden! Dit is de plek om te ontsnappen aan de massa’s toeristen die je ziet in andere regio’s van Spanje. Soria Stad bijvoorbeeld is een supergezellig oud stadje. Dwaal rond in de nauwe middeleeuwse straatjes en sta regelmatig stil bij de wondermooie kerkjes en plaza’s. Of bezoek canyons die je waarschijnlijk enkel in een nationaal park in Amerika verwacht. Wandel van het ene panorama naar het andere door bossen op de heuvelruggen van de omliggende Sierra’s.

Castillo de SomaénKasteelhotel Castillo de Somaén

Om al dat moois te ontdekken moet je natuurlijk eerst je hotel zien uit te geraken en dat wordt misschien moeilijker dan je denkt! Je verblijft immers op een fantastische, uniek locatie. Zo moet het heerlijk zijn om een namiddagje te relaxen aan het buitenzwembad met een fanatisch zicht op de omliggende heuvels en canyons. Je ontbijt is inbegrepen maar deze aanbieding geeft je ook recht op 1 gratis diner! Op andere dagen kan je eenvoudig naar een van de dorpjes in de buurt rijden voor een gezellig diner in de lokale restaurantjes. Reizigers op Tripadvisor geven het hotel een uitstekende rating van 4 sterren!

Kasteel Soria Spanje

screenshot van de deal

Screenshot Travelbird
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)