slechts € 140,-

Ola Spanje, ola beeldschone Costa del Sol! Wil je zoveel mogelijk garantie dat je vakantie niet in het water valt en wil je gewoon lekker liggen bakken op een mooi strand onder de warme Spaanse zon?  Dan heb ik dé deal voor jou! Boek deze complete vakantie naar de Costa del Sol met zes personen voor slechts €140 per persoon! Tip: leuk om er een auto bij te huren!

De Spaanse Costa del Sol

De Costa del Sol, ook wel de ‘zonnekust’ genoemd, is de ideale plek om te vertoeven op uitgestrekte stranden. Relaxen onder de Spaanse zon, wie wil dat nou niet? Daarnaast is er in de omgeving veel te zien en te doen. Bewonder bijvoorbeeld de unieke Romeinse architectuur of trek door het adembenemende landschap. Wil je meer weten over deze regio, de rest van Spanje, of zoek je toch een andere Spanje deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Spanje vakantie.

Colina del Paraiso

Je verblijft 8 nachten in het 4* appartementencomplex Colina del Paraiso. Uniek aan dit appartementencomplex is dat het een uitzicht biedt op Gibraltar én Afrika! Het dichtstbijzijnde strand, Playa del Saladillo ligt 3,5 kilometer van de appartementen vandaan. Op TripAdvisor krijgt deze accommodatie een uiterst geweldige beoordeling van 4,5 van de 5 punten en een certificaat van uitmuntendheid.

prachtig strand

screenshot van de deal

Screenshot TUI