Flashdeal: familievakantie aan de Spaanse kust

Spotgoedkope familievakantie in uitstekend camping-resort in bungalow

Holidayguru tipt 29.03.20 tot 03.04.20
P.p. vanaf € 35,-

Wow! Ben jij op zoek naar een goedkope familievakantie naar de zon? Lees snel even door! Je verblijft nu namelijk al een week in een uitstekend camping-resort aan de Spaanse kust voor maar €35 per persoon! Deze deal is exclusief vervoer. Voor goedkope vluchten kun je terecht in mijn vluchtenzoeker. Let op: dit is een Flashdeal en dus maar een week te boeken. Bekijk ook de andere Flashdeals van deze week.

Camping-resort Els Pins

Vlak aan het strand bij het populaire Malgrat de Mar vind je Camping-resort Els Pins. Met ruime bungalows en sta-caravans, twee buitenzwembaden en verschillende recreatiefaciliteiten als een basketball- en voetbalveld, is dit camping-resort een perfecte keus voor familievakanties. Je verblijft in een 4-persoons bungalow met aparte slaapkamers en een privé badkamer die van alle gemakken voorzien is.

Vakantie aan de Spaanse kust

Uitgestrekte zandstranden, heerlijke Spaanse hapjes, bruisende steden als Barcelona en pittoreske dorpjes.. Ja, een vakantie aan de Spaanse Costa de Barcelona (voorheen Costa Brava) ga je gegarandeerd een mooie vakantie beleven.

screenshot van de deal

Screenshot deal