Roadtrippen door avontuurlijk Andalusië

Inclusief retourvluchten, huurauto, hotels én ontbijt!

Holidayguru tipt 05.10.20 tot 12.10.20
P.p. vanaf € 409,-

Ontdek een van mijn favoriete plekken in Europa: Andalusië! Kruip achter het stuur van je eigen huurauto en breng een bezoek aan alle hotspots en highlights van Zuid-Spanje tijdens deze 8-daagse fly & drive. Voor €409 vlieg jij naar Malága om het avontuur aan te gaan. Ben je er klaar voor? Vamos!

Fly & Drive Andalusië

Overheerlijke tapas, prachtige natuur, witte stranden en de mooiste steden met Moorse invloeden – dit en nog veel meer staat je te wachten tijdens deze fantastische roadtrip! Met de fly & drive vlieg je direct naar Malaga waar jouw huurauto klaarstaat om het avontuur te beginnen. Je slaapt bijna iedere dag in een ander 3* of 4*  hotel. De route ligt dus vast, maar je beslist zelf hoe laat je vertrekt en aankom, waardoor je alsnog alle vrijheid hebt om te kunnen doen en laten wat je wilt.

ronda

Route van jouw roadtrip

Je komt aan in de hoofdstad van de regio op het vliegveld van Málaga, de huurauto pik je hier op waarna je naar het eerste hotel in Granada rijdt. Hier verblijf je twee nachten, zodat je genoeg tijd hebt om deze prachtige stad te ontdekken. Vergeet zeker niet om naar het almachtige Alhambra te gaan, je kijkt je ogen uit! Hierna rijd je door naar Cordoba en via Cordoba kom je uiteindelijk in Sevilla, waar je twee nachten verblijft. Vanuit Sevilla rijd je via Ronda weer terug richting Málaga met een laatste overnachting.

sevilla

screenshot van de deal

ss_andalusie3